A MAGYAR ARANY VISA

     A befektetési engedélyek megszerzésére irányuló magyarországi programot hirdető telephelyek egyikében «a nemzeti kötvények ötéves időtartamra történő befektetése lehetővé teszi a magyarországi tartózkodási engedély megteremtését a kérelmezőnek és családtagjainak, figyelembe véve a kiskorúakat … 2016 szeptembere óta ez a jog garantált a felperes szülei és felnőtt gyermekei számára. «

     A program analógjai nem léteznek. Csak a magyar szabályok garantálják a járulékok visszatérését és a belső útlevél kiadását közvetlenül, megkerülve az állandó lakóhely színterét «- mondja a» magyar kiváltságprogram «honlapja. A magyarországi tartózkodási engedéllyel rendelkezők előnyei között: «a schengeni államok határainak szabadon való áthaladása, számlák nyitása az európai bankoknál és jogszerűen más régiók tőkebefektetése …»

     A magyar államkötvények (kötvények) megvásárlására vonatkozó tartózkodási engedély megszerzésére irányuló eljárás körülbelül három hónapig tartott. Ezt Blotszky szerint a Sberbank kezelte, amely az ilyen szolgáltatásokat nyújtotta ügyfeleinek és partnereinek. A kérelmezőnek tartózkodási engedélyt kellett kérnie, beleértve a bűnügyi nyilvántartásból származó igazolást is, és természetesen ellenőrizték a személyt.

     Ez a program főleg az orosz politikusok számára készült.

     A Naryszkin és a Jevsztrátov mellett az anyagok közé tartozik néhány orosz politikus neve, a kormányzati szerveknél dolgozók és az állami tulajdonú vállalatok vezetője. Andriy Naryszkin megkérte, hogy adjon neki magyarországi tartózkodási engedélyt.

     Az Újságírói Direkt36 és a «444» hírportál Novaya Gazeta által készített általános vizsgálata szerint, vele együtt tartózkodási engedélyt kértek Magyarországon, valamint felesége, Svetlana és két ő lánya.

     A «véletlen egybeesés» szerint a férfi az RF Serhiy Naryszkin külföldi hírszerző szolgálatának igazgatója. Emellett a feleségeik és lányaik születéseinek neve és időpontja megegyezik.

     2006-ban módosították az orosz jogszabályokat, amelyek tiltják a kettős állampolgárságot az állami és önkormányzati álláshelyeket felváltó személyek számára.

    A kettős állampolgárság vagy a tartózkodási engedély egy másik országban különösen nem vehető igénybe a Biztonsági Tanács titkára és tagjai, az orosz elnök, az Állami Duma képviselői és a Federáció Tanácsának tagjai számára. Később olyan módosításokat fogadtak el, amelyek megtiltották a második útlevelet az Orosz Föderáció miniszterelnökének és miniszterelnök-helyettesének.

    A presztízs mellett a kettős állampolgárságnak tisztán gyakorlati célja van. Az oroszországi instabil gazdasági és politikai helyzet miatt a második útlevél egyfajta garancia a tulajdonos stabilitására. Ha valami rosszul megy, és az elmúlt évek gyakorlata tele van ilyen példákkal, a második haza lehet «pótlólagos repülőtér», és nem csak csendes életet biztosít az új polgárok számára, hanem pénzük biztonságát is.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *